Spirituele begeleiding

De Spirituele Begeleiding die ik jou aanbied is gericht op het bevorderen van jouw innerlijk welzijn, het helen van jouw geest en het verhogen van jouw bewustzijn. Ook kan ik je helpen met de ontwikkeling van je paranormale gaven. Het maakt niet uit in welke zoektocht je zit, je kunt altijd terecht om samen met mij een paar stappen voorwaarts te maken.

Wat kan je precies verwachten bij de Spirituele Begeleiding?

De eerste sessie begint altijd met een consult, waarbij ik voor ons beiden een overzicht creëer van zaken die in jouw leven een rol spelen, en waarvoor de Spirituele Begeleiding kan dienen. Na een helder inzicht te hebben verkregen in wat er plaatsvindt en wat ik voor jou kan betekenen, worden verschillende methodes ingezet die je zullen helpen om verder te komen. Jij bepaalt hoe vaak jij een begeleidingssessie nodig hebt; of het éénmaal in je leven is, éénmaal per maand, of éénmaal per week.

ÉÉN SESSIE – 90 minuten

€50,- €45,- per persoon.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt om verder te komen,
kan een sessie bestaan uit meerdere doeltreffende methodes, waaronder:

Visualisatie Oefeningen:

Tijdens de Spirituele Begeleiding kunnen er begeleide visualisatie oefeningen uit worden gevoerd, waarbij ik samen met jou een scenario of toestand doorleef, met het doeleinde om goed bewust te worden van essentiële zaken, en om heldere denkwijzen te formuleren.

Paragnostische Regressietherapie Sessies:

In sommige gevallen kunnen er paragnostische regressietherapie sessies plaats vinden. Wanneer je een probleem ervaart in het heden, is het vaak zo dat het zijn oorsprong vindt in het verleden. Paragnostische Regressietherapie is een doeltreffende methode om het verleden te herbeleven en te verwerken. Hiermee zullen hinderende of zelfs traumatische ervaringen van vroeger een plekje krijgen, en zullen klachten en problemen die ter gevolg van die ervaringen zijn ontstaan verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Filosofie:

Een nieuwe of rijkere kijk op zaken, kan een gunstig effect hebben op onze realiteitsbeleving. Op het gebied van Filosofie heb ik veel te bieden. Door middel van het combineren van onze perspectieven, kan een nieuwe of rijkere kijk op zaken ontwikkelen. Hoe wijzer we worden, des te dieper wij in aanraking komen met de pracht van het leven.

Consulten:

Door de tijd heen kunnen er meerdere consulten gegeven worden. In die consulten zal ik middels mijn eigen paranormale capaciteiten heldere antwoorden geven op jouw vragen, en/of zal je situatie verder geobserveerd worden. Hierbij creëren we een overzicht van de huidige stand van zaken, die gunstig zal zijn bij verdere Spirituele Begeleiding.

Intuïtieve Training:

Wanneer jij jouw eigen intuïtie en paranormale gaven wilt ontwikkelen, dan kan ik je daarmee helpen. Mits deze aanvraag er is, vormen we samen een trainingsschema specifiek voor jouw intuïtieve ontwikkeling, en gaan wij er samen actief mee aan de slag. Houd rekening met huiswerkopdrachten.

Ben je geïnteresseerd in de Spirituele Begeleiding van Spiritual Assistance, of wil je meer informatie?
Neem dan contact met mij op.

Hieronder vind je een contactformulier. Ik ben ook te bereiken via e-mail: managementeltondevries@gmail.com