Over mij

Mijn naam is Elton de Vries, geboren op 26 september 1986 te Sydney, Australië. Al vanaf mijn vroegste kindertijd kreeg ik regelmatig te maken met spirituele ervaringen, visioenen en lucide dromen. Echter door mijn omgeving werd dit niet begrepen en dus heb ik er weinig mee gedaan.

Ik richtte me op het gewone leven en begon me te verdiepen in de elektrotechniek, vervolgens in de uiterlijke verzorging. Ook belandde ik in de wereldtop met de sport die ik beoefende. Na die levendige tijd gaf ik dansles op meerdere dansscholen. Ik kon echter mijn aanleg voor het spirituele niet meer negeren. In 2009 kreeg ik een reeks plotselinge verlichtingservaringen, die mijn leven voorgoed veranderde. Ik besloot om me volledig te gaan richten op het pad van innerlijke ontwikkeling en bewustwording. In die intensieve tijd ben ik uitgegroeid tot de persoon die ik nu ben. 

Ik mag mezelf een veelzijdig opgeleid spiritueel coach noemen. Middels het gebruik van verschillende paranormale gaven, kan ik zaken waarnemen die buiten het bereik van onze vijf zintuigen liggen. In combinatie met de kennis die ik heb opgedaan, ben ik in staat om direct naar de kern van jouw problemen te gaan, en effectieve oplossingen aan te reiken die volledig in harmonie zijn met jouw lichaam en geest.

Op 30 januari 2020 heb ik Spiritual Assistance officieel opgericht, met het doel om mensen een stapje vooruit te helpen op mentaal en spiritueel gebied. Wees welkom, en ontdek de voordelen van een heldere visie, voorbij de wetenschap!

“My brain is only a receiver, in the Universe there is a core from which we obtain knowledge, strength and inspiration. I have not penetrated into the secrets of this core, but I know that it exists.”

– Nikola Tesla.